All Pontiac Day 18 sept

Hej.

Med anledning av den populära entusiastträffen "All Pontiac Day" i Sigtuna lördagen den 18 september vill vi förstås passa på att bjuda in Nordic Pontiac Assosiation 1949-1959 till denna träff.

Vi har säkert haft många medlemmar från klubben på besök tidigare år och tycker det är mycket trevligt när Pontiac från dessa årsmodeller kommer på besök med entusiatstiska ägare.

Träffen är öppen kl.10-17 på gräsplanen vid Café Dammstugan, Wenngarns Slott. Fri entré.

Vi har som vanligt live-musik med T-Cats, i år med full uppsättning.

Vidare så hoppas vi att det blir nykorade Europamästarna Lindberg Bros med sin häftiga Rockstar Energy Drinks ProMod-Firebird som kommer ut till oss och firar EM-segern. Men man vet ju aldrig hur det slutar när det gäller racing.

Likaså Mats Jacobssons Pro Stock GTO hoppas vi att vi kan titta närmare på under träffen. Teamet Firehawk Racing från Södertälje med Mats firma Muscle Car har fått All-Tele som huvudsponsor och satsar till nästa säsong ännu hårdare på EM-serien i Pro Stock med den fina Greg Anderson GTO´n som tidigare vunnit allt som går i NHRA-serien i USA.

Ytterligare några dragracebilar hoppas vi kunna presentera bland andra fina och framför allt olika modeller av alla besökande Pontiac´s. Passa också på att knyta nya kontakter inom märket och hobbyn.

Ta gärna med delar som ni privat tänkt sälja, vi har ingen särskild yta för detta så ni får själva ordna med bord el.dyl. vid er egen bil.

Firmor som vill sälja delar eller göra reklam ombedes ta kontakt med nedanstående för särskild överenskommelse.

Sten Berglind signerar sina böcker och eventuellt hinner en ny bok han skrivit att dyka upp till träffen också.

Janne Suhr finns på plats för att sälja sin bok om Scandinavian Muscle Cars.

Vi kommer att dela ut priser för "Outstanding Cars" inom att antal olika årgångar och modeller, t.o.m. till finaste besökande bil av icke Pontiac-fabrikat. Prisutdelning ca kl.15.

Kommer det som vanligt ett antal Indian motorcyklar, delar vi ut pris till dem också, finaste Original samt Custom.

Henrik Modig samtalar via högtaleriet med ägare till intressanta bilar, våra besökande racers och håller reda på alla övriga aktiviteter såsom tipsrunda, loppisladan, vårt eget lotteri samt prisutdelningen.

Det gäller att verkligen försöka informera alla entusiaster om att presentera eventuell intressant historia på sina respektive bilar samt gärna hur många det finns tillverkade och som finns här i Sverige. Kort sagt ett datablad med lite information i något av fönstren på bilen är mycket trevligt och ger entusiasterna ofta lite extra att "haja till" för.

Vill ni ordna något för er klubb i samband med träffen så är ni mycket välkomna med förslag.
Annars är ni välkomna att varsko medlemmar som finns på rimligt avstånd så dom inte missar detta.
Vi far själva omkring och delar ut information under tiden så det är mycket troligt att flera redan känner till träffen.

Det var över 200 Pontiac´s vid förra årets träff.
Välkomna!

Mvh Lennart Pettersson, 070-559 36 68.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0